Vorderingen

Gisteravond, na een hele dag regen, toch nog even met de brandweerauto bezig gekund. Slechts een uurtje, want Adriana is nog steeds ziekjes, de anderen hadden ook wat extra aandacht nodig en ik was al een half uur later van ‘t werk gegaan.

Wél gelukt om de waterpomp er eindelijk uit te halen, inclusief alle persluchtaasluitingen en bedradingen. Mooie vorderingen. op twee steunen na ook de voorbereidingen getroffen om de watertank eruit te kunnen halen, hopelijk gaat dat vanavond. Dan is de opbouw al een heel eind leeg, gaan we verder met wat er óp het dak zit en de popnagels van de platen losboren.

Een aantal onderdelen kunnen op Marktplaats. Ik ga de slangen, pomp en tank niet gebruiken, wellicht is hier animo voor. De tank zeker wel, is namelijk een epoxietank van 2000 liter, érg leuk om in te graven, roest namelijk niet!

De gezinsauto staat op Marktplaat, met zó veel onzinnige reacties… De vraagprijs is €2250.- In het eerste uur dat de advertentie online staat krijg je 15 biedingen tussen de €1000-1400.-. Wel érg vermoeiend om daar je tijd in te moeten steken. Uiteindelijk zal er vast wel iemand oprecht geinteresseerd zijn en een goed bod uitbrengen.

Wellicht vanavond of morgen avond even naar de caravan kijken, er staat een mooie (460 cm lang zonder dissel) in de buurt. Op de terugweg van mijn werk maar 10 min omrijden. Dat is altijd sneller dan, op zaterdag, met het hele gezin, er heen te rijden. Nadeel is wel dat het donker is. Even overleggen met Anne, ik was gister ook al later thuis. We houden jullie op de hoogte!