Stapelbed

Het eerste bed hebben we gister klaar gemaakt maar geeft slechts ruimte voor één kind. Gezien we drie kinderen hebben maken we in deze ruimte een stapelbed van 3 hoog. De wanden staan al dus dat werkt lekker snel. Een bedplank vastschroeven, aan de andere kant een latje tegen de muur, lattenbodem erin en we hebben nog een bed:

Hetzelfde trucje nog een keer voor het bovenste bed en we hebben een heus stapelbed van 3 hoog!

Ik heb alleen maar 2 lattenbodems dus er moet nog een derde bijkomen. Uiteraard is dit via Marktplaats prima te regelen. De matrassen zijn gewassen (de hoezen) en met de extractor schoongemaakt, die laten we dus nog even schoon op zolder staan. Verder is eindelijk de bestelling binnen om de laadbak zelf te repareren. De tophoek van de laadbak is al een tijdje stuk en ik wil ‘m nu echt wel gaan repareren gezien er ook houtwerk inzit wat niet waterbestendig is. Ik haal de tophoek uit de verpakking en zie direct:

Er zit gewoon een gat in mijn nieuwe tophoek! Weliswaar kleiner dan die er nu inzit, maar dit kan niet de bedoeling zijn. Je ziet dat het fout is gegaan bij het lassen. Het lijkt mij dat de spuiter, of anders degene die dit inpakt dit ook gezien heeft… Even aanschrijven dan maar. Wat krijg ik als reactie?

Voor de mensen die niet zo goed Duits spreken, hier staat iets in de trend van; dit kan gebeuren door het productieproces. Wij nemen vaak een beetje kit en laten dit drogen. Dit gat is te klein om water door te laten. Niet iets van; sorry, onze kwaliteitscontrole was niet goed, of hier heb je een tegemoetkoming. Goed, een beetje kit is dus de oplossing (dat had ik zelf ook al bedacht). We kunnen in ieder geval aan de slag met de tophoek, die overigens €54,39 heeft gekost. Uiteraard netjes opgenomen in het kostenoverzicht.

Ondanks dat ik zelf alle content voor deze blog schrijf, kijk ik toch vaak op de website. Bijvoorbeeld om even na te lezen wat ik wel en niet verteld heb, om een link op te zoeken, etc. Op die momenten zie ik ook de reclame die er nu opstaat. Ik heb zelf al een mening gevormd over wat ik acceptabel vind en wat ik best irritant vind, maar graag hoor ik dit ook van jullie, de gebruikers! Als je dit wilt delen hoor ik het graag en kunnen we een goede balans vinden tussen verdienmodel & gebruiksvriendelijkheid.