Digitale mijlpaal

Eerder deze week (hier) heb ik het al eens gehad over deze website. Offline begonnen en eind vorige week pas mensen actief uitgenodigd. Voordat mensen ons kunnen vinden via zoekmachines zoals Google.nl zal nog wel even duren (dit heeft alles te maken met hoe Google zoekresultaten weergeeft). Maar gister was voor ons een digitale mijlpaal; we gingen over 100 gebruikers van de site (dus 100 verschillende mensen hebben op de website gekeken) en over 1000 views! Ondertussen zijn we al nog veel verder:

Deze gegevens zijn om een aantal redenen leuk. Ten eerste heb ik zelf, als digibeet, een website opgezet en vinden mensen het dus schijnbaar niet alleen de moeite waard om erop te kijken, maar klikken ze ook verder of komen ze later terug (meer views dan gebruikers betekend dat één gebruiker vaker klikt/terugkomt). Dat is natuurlijk een enorm compliment! Daarmee bedankt aan jullie allemaal!

Daarnaast zijn goede cijfers natuurlijk goed als we de site als verdienmodel willen gaan gebruiken. Wanneer dat precies gaat gebeuren weet ik nog niet, ik schat in ergens over een maand.

Voor jullie informatie, deze gegevens staan open op de website, als je (bijna) helemaal naar beneden scrolt vind je deze gegevens links onderaan de pagina.

En nu we het toch weer hebben over het promoten van de website, het leek mij handig om ook visitekaartjes te hebben. Ik heb dit op vakantiebeurzen vaker gezien en zelfs op reis. Mensen die elkaar treffen en een klik hebben. Je wilt graag in contact blijven maar weet niet hoe. In dit digitale tijdperk doe je dat natuurlijk online! En dán is het fijn als je een visitekaartje kunt geven met een professioneel uiterlijk. Dát heb ik geprobeerd te realiseren, aan jullie het oordeel;

Gisteren zijn ze binnengekomen, 500 stuks! Voor de kosten hoef je het niet te laten, dit mocht inclusief verzending €12,70 kosten. Deze kosten zijn opgenomen in het kostenoverzicht, maar niet in de gebruikelijke rubriek. Ik heb 2 extra tabellen aangemaakt, we hebben er dus nu 3:

  1. Kosten expeditie voertuig, spreekt voor zich
  2. Kosten overig. In deze tabel heb ik de kosten van de visitekaartjes opgenomen, maar bijvoorbeeld ook het lidmaatschap van de NKC om een camperverzekering af te mogen sluiten.
  3. Kosten van de reis zelf. Spreekt ook voorzich, diesel, campings, etc.

Ondanks dat de levertijden van spullen besteld in China (ik gebruik meestal Aliexpress.com) lang zijn, komt er toch regelmatig iets binnen. De bestelde gordels zijn bijvoorbeeld al binnengekomen!

Er zit dus inderdaad geen keurmerk op de gordels, niet eens een label. Wat je wel ziet is dat het goed en solide geproduceerd is. Alle kanten van de stalen delen zijn netjes afgebraamd, zorgvuldig gepassiveerd of verzinkt (dit bedrijf geeft wat info over wat dat is), alle stiksels zitten goed vast en zijn netjes afgewerkt, de matrijzen van de kunststof delen waren in goede staat dus er zitten nergens scherpe randen of vliezen aan, etc. Met hoe de gordels eruitzien (en vanwege het feit dat er geen mechanisme inzit) ben ik er zeker van dat het een goede kwaliteit is!

Toen Anne Jasper gister naar school bracht riep hij haar terug toen ze weg wilde lopen. Anne vroeg wat er is dus Jasper schreeuwt over het schoolplein: “gaan we naar Spanje?”. Ik denk dat hij graag naar Spanje wil. Hij heeft het er wel vaker over, toevallig vermeldt hij dan ook altijd even dat Sinterklaas in Spanje woont. Zal dat er iets mee te maken hebben? In ieder geval is Jasper, net als ons, wel met de reis bezig!